content_images

HANDGEMAAKT

Bij de vervaardiging van de desserten van Van Gils speelt het handgemaakte karakter nog steeds een belangrijke rol. Op deze manier zijn alle desserten van Van Gils uniek en kunnen ze nog steeds makkelijk de vergelijking met zelfgemaakte desserts glansrijk doorstaan.



content_images

EERLIJKE INGREDIËNTEN

Bij Van Gils worden desserts bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Geen inferieure margarine, maar verse roomboter. Geen kunstmatige smaakmakers, maar échte Belgische chocolade en puree’s van vers fruit. Van Gils gelooft dat kwaliteit altijd komt bovendrijven en wil dan ook geen enkele toegift doen op de authentieke smaakbeleving zoals Staf Van Gils die in 1974 met zijn producten voor ogen had.



content_images

BEWEZEN RECEPTEN

Van Gils werkt voor al haar producten met ambachtelijke recepturen die nog steeds gebaseerd zijn op de jarenlange ervaring die opgebouwd is binnen het bedrijf. Doorheen de jaren is het aanbod fors uitgebreid, maar nog steeds is de essentie van kwaliteit en vakmanschap als toen de basis.

 

Wilt u meer weten over het ambachtelijk vakmanschap van Van Gils?

Neem dan contact met ons op door HIER te klikken

Ontdek onze ambachtelijke producten