ip_main_design

Van Gils Creaties is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige desserts. Het bedrijf zoekt daarbij naar oplossingen die zowel voor gasten in horeca als catering, momenten van oprecht plezier en pure verwennerij opleveren.

Grote variatie

Om in te spelen op de vraag van de klant maakt Van Gils er een punt van om een grote variatie te brengen in het aanbod. Het assortiment bevat maar liefst 160 verschillende dessertproducten. Tijdens themadagen, zoals de kerstperiode, breidt Van Gils haar aanbod zelfs nog uit met zeer aantrekkelijke feestproducten.

Suikervrije desserts

Van Gils geniet in de markt eveneens een zeer goede reputatie dankzij haar suikervrije desserten, waarbij de natuurlijke zoetstof Stevia wordt gebruikt. Stevia is een zoetstof die puur natuurlijk van aard is en gewonnen wordt uit de plant Stevia Rebaudiana. Deze zoetstof is zeer geschikt als vervanger voor suiker en is vrij van koolhydraten.

Combinatie van vakmanschap en duurzaam ondernemen

Van Gils Creaties brengt producten die eerlijk zijn, ambacht en vakmanschap uitstralen en getuigen van een goede smaak. Bij de productie staan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid centraal, met respect voor de omgeving, vandaag en in de toekomst.

Ontdek onze ambachtelijke producten